Fated Constellations
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
news!
Здравейте! Както виждате, правим проверка за активността/Връщане на герой!/ .Сега е моментът да кажете на другарчето си да влезе и да се отбележи в темата /до 27.02./. След изтичането на срока ликовете и героите, които не са активни ще бъдат премахнати. Според желанието Ви за писане ще се активизираме и реализираме идеите, които преди това не успяхме. (:
profile
Вход
recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

View the whole list


Go down
dexter;
dexter;
Брой мнения : 9
Points : 13
Reputation : 0
Join date : 03.01.2019

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. Empty Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't.

on Съб Яну 05, 2019 9:53 pm
To define is to limit
Мълча доста време.Тази вечер бе наистина мълчалив,чак плашещо.
Стоеше загледан в точка.Мислите му бяха така объркани,не се бе случвало скоро.
За първи път от години,не знаеше какво да кажеш.Не намираше думите.
Какво беше?
Имаше нещо тъмно в душата му, в съзнанието му, в сърцето му.Умееше да прикрива,какво всъщност бе,но определено демоните му го глождеха всеки ден.Всякаш  късаха парче по парче от него.Скоро щеше да остане само мрака, който и без друго бе най-верният му другар, в последно време.
Ловец на сенки. Това отдавна не бе просто прозвище, а начин на живот. Мечтата му се бе сбъднала и сега...беше достатъчно добър и обучен, за да е от полза на много хора.
-Празен.-дразгавията му глас, изпълнен с доза британски акцент, изпълни тъмнината.Разнесе се от вятъра и накравя изчезна,като цигарен дим.Нещо вътре в него,го спираше да говори тази вечер.
Тих.
Винаги е обичал да стой сам в тъмното и да се наслаждава на тишината.Имаше нещо в нея,което определено му помагаше да остане спокоен.Вероятно за това,толкова обичаше тъмното,свързваше го с тишината,носеща му спокойствие.Харесваше му да мисли на тишина.Пълна,мрачна тишина.
Тогава отново се върна към спомените.
Спомни си как опита да изкрещи.Отвори уста,за да го стори,но от устните му не се отдели и капка звук,крясъкът се насочи навътре в него и падна безшумно, като камък в бездънен кладенец.
Декс бе от хората,които бяха наясно с всичко,което е черно и бяло.А тя бе цвета,от който той имаше нужда. Неговият цвят. Парабатаят му. 
След цялата тази трагедия,той се отказа от всичко.Най-вече се отказа от доверието.Отказа се от хората.Отказа се да вярва.А той...той не бе човек,който се отказва туко така...той бе боец.Душата му се раздираше от това негово решение,а сърцето му започна да става все по-ледено.
Обаче тук,точно тази вечер.Тази безлична постъпка,спасяването на това момиче,нещата се промениха.Нещо в него жално търсеше промяна и сега,когато видя възможност за това,той се хвана за нея.Хвана се за възможността,да върне онова нещо,което правеше този мъж съвършен,а именно борбата.Борбата за нещо по-добро. Защото...тя би искала той да продължи да прави това, в което е най-добър, а именно да е ловец на сенки.
*dexter benet
*32
*shadow huner
*nick blood

Ivar
Ivar
Брой мнения : 400
Points : 422
Reputation : 20
Join date : 28.12.2018

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. Empty Re: Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't.

on Съб Яну 05, 2019 9:59 pm
Message reputation : 100% (1 vote)
herzlich willkommen Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. 442623563


You win some, you lose some.
Except for me. I always win.
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. Tumblr_inline_ok7fyaHwil1qlt39u_250 Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. Tumblr_inline_ok7fy0egNH1qlt39u_250
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите