Fated Constellations
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
news!
Здравейте! Както виждате, правим проверка за активността/Връщане на герой!/ .Сега е моментът да кажете на другарчето си да влезе и да се отбележи в темата /до 27.02./. След изтичането на срока ликовете и героите, които не са активни ще бъдат премахнати. Според желанието Ви за писане ще се активизираме и реализираме идеите, които преди това не успяхме. (:
profile
Вход
recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

View the whole list


Go down
Cassia.
Cassia.
Брой мнения : 82
Points : 86
Reputation : 0
Join date : 06.01.2019

we're king of the killing, we're out for blood. Empty we're king of the killing, we're out for blood.

on Нед Яну 06, 2019 7:09 pm

Cassia Dale
twenty years old
nephilim | join the hunt


- Отказа ли се вече? – мъжкият глас разцепи въздуха, напоен с тежкото дишане и на двама им. Острието на меча му бе до врата на Касия, а до кръста й допираше една малка кама. Хладното желязо повдигна края на блузата й и пропълзя по кожата й. Настръхна, но успя да забележи как той също се разсея, наблюдавайки движението си.
- Никога... – запъхтяно отговори, когато повали брат си на пода, на същото място, на което тя лежеше преди секунди. Битките им винаги бяха изморителни, изпълнени с много енергия, темпо и една страст, неприсъща за брат и сестра. Границата беше тънка, а те винаги танцуваха по нея. Далеч и същевременно толкова близо до това да пратят всичко по дяволите.
                                       
* * *
Брат й беше един от най-добрите ловци, учеше от всяко едно негово движение, от всяко замахване с оръжието. Макар и млада, имаше потенциал в нея, който трудно оставаше незабелязан. Даваше най-доброто от себе си, впускаше се с хъс и пламък в очите във всяка тренировка и след това във всяка битка. Както се очакваше, първите й истински битки бяха в компанията на по-големия й брат. Не беше изненада, че и двамата не откриха парабатай в лицето на друг ловец, те бяха едно цяло, което всички знаеха, че ще остане неразрушимо. Доказаха се като добър екип. Бяха като две части от едно убийствено цяло, пред което нямаше препятствия. Бяха достатъчно безумни в действията си, за да срещат трудности или страх по пътя към постигане на целите. Допълваха се на бойното поле, говореха без думи, бяха шедьовър. Беше поредният ден, в който бяха шедьовър, едно съвършенство, обгърнато в насилие и кръв. И когато всичко изглеждаше светло, когато врагът лежеше победен на земята, Касия си позволи момент на невнимание, няколко секунди, в които да обърна поглед към брат си. Тогава осъзна колко фатални бяха няколко секунди. Острие проблясна срещу нея, а в последния момент ужасеният й поглед проследи неговото движение, докато се хвърляше пред нея. Усети кръвта му по себе си, която и до днес прогаряше кожата й. Сама по себи целта им беше изпълнена, демонът беше убит от самата нея, но тя не виждаше успеха. На следващия ден изчезна от Института, сломена от разяждащата я вина и самообвиненията. Не можеше да остане повече, не и когато животът й беше подарен от последния негов дъх. Не беше нейната победа, беше най-голямата й загуба.

• Понастоящем не е известно къде се намира Касия. Някои говорят, че е включила сделка с някой от владетелите на Ада след смъртта на брат си, в замяна на неговия живот; други твърдят, че се е забъркала с вещери, владеещи черна магия, за да говори с духа му; трети смятат, че не е преживяла загубата и е отнела живота си. Може би все пак някой има право.

Scarlett de Lacroix
Scarlett de Lacroix
Брой мнения : 1270
Points : 1365
Reputation : 25
Join date : 10.04.2017

we're king of the killing, we're out for blood. Empty Re: we're king of the killing, we're out for blood.

on Нед Яну 06, 2019 7:15 pm
Добре дошла :)i could bite you.
You know, I could bite you.And make you my slave.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите