Fated Constellations
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
news!
Здравейте! Както виждате, правим проверка за активността/Връщане на герой!/ .Сега е моментът да кажете на другарчето си да влезе и да се отбележи в темата /до 27.02./. След изтичането на срока ликовете и героите, които не са активни ще бъдат премахнати. Според желанието Ви за писане ще се активизираме и реализираме идеите, които преди това не успяхме. (:
profile
Вход
recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

View the whole list


Go down
Isabella Le Roux
Isabella Le Roux
Брой мнения : 1994
Points : 2393
Reputation : 20
Join date : 07.04.2017

История на форума. Empty История на форума.

on Пет Дек 28, 2018 7:27 pm


It was a wonderful night for dying.Беше прекрасна нощ за умиране.
Нашият герой пътуваше по заледените зимни пътища. Дестинацията му беше нетипична. Град , който не беше известен никому. Малък, труден за откриване. Ако пътуваш достатъчно навътре , по малките американски пътища , ще стигнеш до градче на име Ийст Хевън. Обградено от гъсти гори , единственият начин до него е по -тесните и мокри пътища , които зимно време бяха опасни за живота. Пътувайки  можеше да се видят няколко мемориала на хора , вече изгубили живота си в този скрит капан , но нещото, което привличаше вниманието на пътника пристигнал по тези краища, бяха листовките за изчезнал човек, разлепени навсякъде.
Когато мракът избледня от беззвездното небе започна да се спуска мека снежна пелена. Не след дълго всичко грозно, грубо и мръсно по улиците на Ийст Хевън бе погребано под бяло пухесто одеяло,единственото, което все още се виждаше бяха множеството афиши на изчезнал човек. Снежинките танцуваха и се извиваха около нощните лампи, намалявайки тяхната светлина до замъглен ореол.
На пръв поглед нищо особено , но, ако пътника се заслуша можеше да чуе доста интересни неща свързани с обитателите му. Настани се в хотела си и нямаше търпение да настъпи утрото.  С започването на деня, героят ни излезе, за да се запознае по –добре с малките улички в Ийс Хевън. Разхождаше се бавно и оглеждаше заобикалящите го магазинчета. Някак си всичко беше твърде спокойно. Хората бяха учтиви, дружелюбни и готови да помогнат. Но, дори под тази маска, повече от всичко те бяха жадни за информация. Отвсякъде се плъзна новината, че има новодошъл в града. Това не се случваше често. Пътникът влезе в един от малките квартални магазинчетата и започна да разглежда артикулите.
Продавачът от кварталния магазин се кълнеше , че е виждал вампири , а малко по-надолу една жена се беше запътила към парка говорейки , че има среща с Дявола. Но нещото , което най се набиваше на очи, бяха постерите на местния клуб по голф наречен „ Гарвановият кръг”. Виждайки объркания поглед на пътника собственика на местното магазинче решава да завърже приятелски разговор. Той е любопитен какво прави новодошлия по тези краища . След кратко обяснение той решава да отправи доброжелателен коментар към него.
- …. Но, ти не се тревожи пътнико, това е Ийст Хевън и тук никога не се случва нищо лошо!  – отбеляза гордо собственика с усмивка
Но, виждайки постера на изчезнали я човек през прозорец са,главният герой го обля друго чувство .
Обръщайки се отново към собственика , пътникът забеляза странен проблясък в погледът му – ирисите му бяха келхибарено жълти
Искате да разберете истината, сигурни сме в това. Истината беше, че тук нямаше истина. Всичко заобикалящо ни беше добре замислена постановка от „доброжелатели“, които умело дърпаха конците.
Градчето, в което доскоро е царяло привидно спокойствие и благополучие, се превръща в клокочещ адски казан, на показ излизат нелицеприятни тайни, морално и религиозно двуличие.
С настъпването на нощта клубът по голф се превръщаше в Култ- "Черният гарван", чиято цел беше да черпи от мистичните енергии, които извираха от повърхността на земята на това място. Така "гарваните",вече се бяха устроили в Ийст Хевън. Тяхната основна цел тук беше да събудят Спящият Крал,който щеше да им осигури надмощието,за което те алчно бленуваха. За всички Кралят беше само мит,но за тях бе Господство.Той им бе единствената възможност ,за да имат силите да контролират дори самото зло - Даниел Аверил или по-известен като Луцифер. След изчезването на различни души , лидерите на Доброто и Злото забелязват това така обикновено място, че се превръща в необикновено. Мистерия, която те искат да разгадаят или завладея… Кой знае?!
И тази нощ беше прекрасна за умиране.  Така и нашия герой, намери по мистериозен начин смъртта си. Постерите за изчезнали хора се увеличиха с един повече. И от тук започна истинската война.
Кои ще са победители във вечната борба между доброто и злото? Онези, предвождани от Даниел Аверил – самият Дявол, или архангелите на Малакай Аверил – върховният архангел? И дали някой ще оцелее? Защото най-могъщият враг на впримчените хора е самият Култ.
А, времето неумолимо тече...
и вече свършва.she is the worst kind of killer.
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?
История на форума. Tumblr_oxrqphtRbL1v4pm45o3_250История на форума. Tumblr_oxrqphtRbL1v4pm45o5_250
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите