welcome
profile
Вход

Забравих си паролата!

top posters
recent topics
Latest topics
» Съобщения!
Пон Дек 18, 2017 10:49 am by scream.

» Култ "Черният гарван"
Нед Дек 17, 2017 9:48 pm by Isabella Le Roux

» Да броим до 4444
Нед Дек 17, 2017 10:39 am by fallen angel.

» Hot or Not
Нед Дек 17, 2017 10:39 am by fallen angel.

» Кой подпис от двата предишни?
Нед Дек 17, 2017 10:38 am by fallen angel.

»  Кой от двата предишни аватара?
Нед Дек 17, 2017 10:37 am by fallen angel.

» Връщане на герой!!!
Пет Дек 15, 2017 8:47 pm by Isabella Le Roux

» Оцени подписа на предишният
Пет Дек 15, 2017 2:45 pm by dayana.

» Запазване на лик
Чет Дек 14, 2017 8:28 pm by scream.

who is online?
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

This mouth will destroy you the moment you mistake it for something soft, for something that is yours.

Go down

This mouth will destroy you the moment you mistake it for something soft, for something that is yours.

Писане by marya morevna. on Пон Окт 02, 2017 1:40 am


Marya Morevna
I am no one,
I am nothing.

“Koschei, Koschei,” she whispered. “What would I have been if I had never seen the birds? I am no one; I am nothing. I am a blank paper on which you and your magic wrote a girl. Just the kind of girl you wanted, all hungry and hurt and needing. A machine for loving you. Nothing in me was not made by you.”
― Catherynne M. Valente

Раят е винаги другаде.
Звездите по небосвода не блестяха за нея. Оглеждаха се и танцуваха в очите й, милваха ги нежно и ги пълнеха с живот, но дори за момент не я оставяха да помисли, че бяха нейни. Те не й принадлежаха и тя не можеше да ги направи свои, да се пресегне и да ги събере, за да ги разпръсне из себе си. Пълзяха по острието на камата й, докато тя свистеше яростно из въздуха, по кожата й, докато тя срещаше ответните удари, но не слязоха от небесния си, тъмен трон, изтъкан от мрак и лунен прах, за да й помогнат. Никога не го направиха. За тях Моревна бе нощ – безмилостна буря, която заплашваше да ги помете и да претопи светлината им; да открадне сиянието им и да си го присвои, карайки ги безвъзвратно да изгаснат. Страхуваха се от нея и я боготворяха, раждаха се в погледа й и умираха от ръцете й. Но не й принадлежаха. Никога не почувства любовта им, не се докосна до тихото им обожание и не позна какво бе чувството, което идваше с тези две неща. Превърна себе си в студено, почти мъртво подобие на човешко същество, за да не нуждаеше от тези повърхностни, безсмислени неща, за да съществува. Те бяха слабост, а слабите не оцеляваха. Тя не можеше да си позволи това своеволие.
В рая са винаги другите.
Преди Маря Моревна бе вярвала, че отмъщението бе любовта на живота й. Бе го оставяла да държи ръката й и да целува устните й, стенейки опиянена от призрачното му докосване върху голата й същност, която то разсъбличаше с ловки пръсти, задвижвани от дълбоко вкоренената в нея омраза. Бе му се отдала напълно, предала, излъгана от красивите обещания, които й даваше, за да запълни празнотата от липсата на мечти и надежда – дупка, която тя отчаяно искаше да изкара от себе си, и от която мнимият й любовник умело се възползваше, подобно на опитен крадец на животи, идващ за нейния. Шептеше името му в мрака като молитва и го втъкаваше в ума си като напомняне. Бе изрисувала клепачите си с лика му, за да съзира вече леко размазаните му очертания всеки път, когато затвореше очи. За да помни. 
Другаде, раят е другаде.
Отмъщението бе най-голямата й любов и най-лошото й проклятие; единствената сигурност в живота й – домът, в който се прибираше, за да намери убежище от студения, мрачен свят на смърт и нещастие, на който не принадлежеше. Добре знаеше, че не трябва да му изменя – че не трябва да поглежда и пожелава друг, че не трябва да пада в ничии други ръце, защото то бе зло и ревниво, и не понасяше да не бъде приоритетът й. Когато Маря не му се подчиняваше и не свеждаше глава покорно пред него, то дърпаше чергата изпод краката й и я изправяше на колене пред себе си, оставяйки й по белег за всяка една грешка, за всяко едно кривване, докато накрая тя не се научи да върви само направо. Отмъщението бе капризен любовник, който не можеше да й обещае бъдеще, защото с него тя имаше само минало, но който крадеше алчно настоящето й, защото знаеше, че всичко му принадлежи. Маря Моревна бе негова, а то нямаше навика да губи придобивките си. Бе му подарила сърцето и живота си, бе му ги посветила. И никога не бе смяла дори и да погледне назад към тях, защото по пътя на мъстта те не й трябваха.
Друг ад е. 
witch
fc: sophie turner
avatar
marya morevna.
Magician
Magician

Брой мнения : 5
Points : 9
Reputation : 2
Join date : 02.10.2017

Върнете се в началото Go down

Re: This mouth will destroy you the moment you mistake it for something soft, for something that is yours.

Писане by Isabella Le Roux on Пон Окт 02, 2017 2:08 am

Добре дошла


she is the worst kind of killer.
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Isabella Le Roux
Make me a sin
Make me a sin

Брой мнения : 1867
Points : 2200
Reputation : 20
Join date : 07.04.2017

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите