welcome
profile
Вход

Забравих си паролата!

top posters
recent topics
Latest topics
» Съобщения!
Пон Дек 18, 2017 10:49 am by scream.

» Култ "Черният гарван"
Нед Дек 17, 2017 9:48 pm by Isabella Le Roux

» Да броим до 4444
Нед Дек 17, 2017 10:39 am by fallen angel.

» Hot or Not
Нед Дек 17, 2017 10:39 am by fallen angel.

» Кой подпис от двата предишни?
Нед Дек 17, 2017 10:38 am by fallen angel.

»  Кой от двата предишни аватара?
Нед Дек 17, 2017 10:37 am by fallen angel.

» Връщане на герой!!!
Пет Дек 15, 2017 8:47 pm by Isabella Le Roux

» Оцени подписа на предишният
Пет Дек 15, 2017 2:45 pm by dayana.

» Запазване на лик
Чет Дек 14, 2017 8:28 pm by scream.

who is online?
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

Ловци на сенки / Нефилими

Предишната тема Следващата тема Go down

Ловци на сенки / Нефилими

Писане by Wrath. on Пон Сеп 04, 2017 9:58 pm

TAKEN
ANNA-KAT CASTELLANO
fc: Amy Jackson|  22 YO
ПАРАБАТАЙ:
Christian Ozera


-Хайде, малката..-устните му се изкривиха с усмивка, очите му блестяха по един необикновен начин, който го караше да изглежда още по-луд от колкото всъщност бе. Ръката му се вдигна във въздуха заплашително, а след това с всичка сила се стовари върху красивото лице на Анна-Kaт. –Знам , че го можеш. – Тя се отбеляза на бледата й кожа, оставяйки червеникави следи от пръсти върху бузата й. –Преобрази се, иначе ще последват още! –ноктите му се забиха в китката й, стискайки толкова силно сякаш всеки момент щеше да я натроши на малки парчета. Кат не знаеше за какво говори лудият, нямаше си и на представа какво се въртеше в главата му , нито какво искаше от нея. Яростта, която я изпълваше бе стотици по-силна от болката и въпреки стичащите се сълзи по лицето й тя стискаше зъби и се бореше и щеше да продължава докато не издъхнеше на пода. –Хайде, кучко! –Ръката му се заби за пореден път в нея, този път толкова силно, че тя удари главата си в пода, разбивайки устната си. Гневът й бе толкова силен, че усещаше как се разлива по тялото й, как пъпли във вените й и дави съзнанието й.
-Спри! –викът й се разнесе из празната стая, самата тя не знаеше от къде бе получила този порив на енергия, който я подтикна да се изправи. Ръцете й докопаха мъжа за ръкавите и го изблъскаха с всичка сила. Дори се учуди как такова малко момиче като нея притежаваше толкова голяма сила. Тя побърза да се стовари отгоре му и да го залее с потоци от юмруци. Не можеше да спре, движенията й бяха механични и продължителни, ръцете й се впиваха в лицето му, а по нейното хвърчаха капки кръв. Накрая когато едва успя да се успокои погледна към мъжа, само , за да осъзнае, че бе не само обезобразен , но и мъртъв. Какво бе сторила? Погледът й се озова върху ръцете й, но нещо я стъписа, тя гледаше мъжки ръце, нямаше нейния червен маникюр , кокалчетата бяха груби и оплискани в кръв. Тя се изправи, олюлявайки се, грабне парче стъкло, което лежеше близо до нея и втренчи поглед в непознатия, който я гледаше от огледалото. Лицето му бе грубо, наболо с брада, очите му бяха сиво-сини , а гърдите му – покрити в татуси. От устните й се изтръгна писък, искаше да се отърве от мъжа, как се  бе случило всичко това? Ръцете й се впиха в лицето й, сякаш искаше да го отскубне като някоя евтина маска, но не успяваше. Не знаеше какво да прави, нито къде да отиде, но трябваше да се махне от тук. Намери някакъв парцал, с който избърса лицето си – нейно ли бе все още то?! – след това излезе от къщата, знаеше това място, бе близо до Института. Кристофър..С бързи крачки, но оглеждайки се да не привлича излишно внимание Кастелано се придвижи до Института. Само, че имаше проблем – никой нямаше да я пусне в този й вид. Псувните се редяха в ума й докато се опитваше да измисли начин да убеди Кристофър, че е тя. Бе се сетила за резервното стили, което бе скрито под олтара на катедралата, достигна до него и изрисува паролата за вход. Катедрала мигновено започна да се променя , приемайки вида на съвсем различна сграда. За щастие Института бе почти празен през това време на деня, тя се отправи по дългия коридор, молеше се никой да не я види, защото нямаше да я разпознаят с лицето на мъжа. Стигна до кабинета на Кристофър и влезе без дори да почука. Той обаче също не знаеше коя е, за това я посрещна с оръжие.
-Кристофър , това съм аз..-Архангелът нямаше да се довери на никого просто така. Въпреки, че знаеше много преди Анна-Кат каква всъщност е тя – всичко му дойде прекалено изневиделица, че изобщо да помисли за възможността това да се е случило наистина с нея.
-Легитимирай се! –Серафимското острие бе на сантиметри от гърлото й, заплашвайки да отнеме живота й при най-малкото направено движение.
-Анна-Кат Кастелано ..името ми е Анна-Кат Джейн Кастелано..-Острието се строполи на земята..бе истина, всичко се бе оказало истина.
Тя бе потомка на един от ангелите Наблюдатели – Раф , това, което обаче я правеше по-различна от всички останали ловци на сенки е факта, че ангелът не се е оженил за човешка дъщеря, въпреки, че не бил наясно с това. Пра бабата на Анна-Кат носи името Тереза Кастелано и е притежавала способността да се преобразява във всеки мъртвец, докосвайки негова вещ. Тереза е можела да се преобразява само в мъртви хора и да види как всъщност са загинали, като трансформацията била болезнена и с продължителност от поне 14 часа. При Анна обаче бе различно заради ангелската кръв, която носи. Тя може да се преобразява много по-лесно и във всеки, който пожелае. Кристофър бе наясно с това какви способности може би има тя, но отказва да й каже докато не бъде сигурен. Дълго време той бе и единственият, който знаеше за преобразяването й и й помагаше в тренировките и в това да го овладее, за да го използва като свое предимство. Днес Кат беше изключително добра в преобразяването, макар и понякога да й отнемаше повече усилия. Тя бе скритото оръжие на Института и любимка на Кристофър, който въпреки, че се стараеше да има еднакво и равно отношение към всички ловци – не можеше да отрече специалната връзка, която бе изградил с нея.
/героят е написан индивидуално, просто решихме, че е необходимо да бъде вместена историята на героя й тук/FREE
AISLINN AILANI
fc: Jennifer Morrison|  28 YO

Айслин Айлани е великолепна жена и впечатляващ стратег. В продължение на дълъг период Михаил й симпатизира, наблюдавайки я в битките й. Последвалите резултати и събития го подтикват да я постави на висок пост в Института, превръщайки я в дясната ръка на управата. Тя е остра и категорична. Дори и под тежестта на управата, характерът й рядко се пречупва.Майка й е ангел, а баща й обикновен човек. Влюбва се в ангел когато е на шестнадесет години, а година по-късно ражда и първата си дъщеря, именно самата Даяна Айлани, която стремоглаво се опитва да прилича на нея и да бъде достойна наследничка на фамилията. След още две години се ражда и Амбърли, но раждането й е съпроводено с трагедията в живота на Айслин. Ангелът, който е баща на децата й бива убит. Именно тогава и започва периода на трудност. Принудена е да се справя със две дъщери, които въобще не са ангелчета. Тогава е и периода, в който трябва да се докаже като качествен ловец. Години наред успява да намери баланса между семейството и професията си, но дъщерите й често я обвиняват че отсъства и  им не обръща достатъчно внимание.


TAKEN
Amberle Ailani
fc: Poppy Drayton|  19 YO
ПАРАБАТАЙ:
----


Непохватността й бе изписана на лицето. Амбърли беше същински магнит за проблеми. Забъркваше се постоянно в неприятности, но винаги се измъкваше благодарение на Даяна. Когато навършва петнадесет годишна възраст се изправя и пред първия си демон. Едва излиза жива от битката, което подтиква майка й да ограничи живота й, забранявайки й да излиза от Института. Това я озлоби към семейството й. Никога не е харесвала факта, че е нефилим. Често обвинява и сестра си, че тя все пак е успяла да види баща им и го познава. Това може би е единственото нещо, което й тежи толкова много и замъглява ума й.Често пропуска тренировки, не желае да бъде и център на внимание, както сестра й. Предпочита да бъде скрита в някой ъгъл, занимавайки се със единственото нещо, което й доставя удоволствие, а именно рисуването. Но, винаги има едно НО, нали? Когато успееш да я предизвикаш се явява и тъмната й страна. Всъщност не бе чак толкова непохватна в боя. Ако успееш да я предизвикаш достатъчно, спокойно можеш да съжалиш. Тя усеща че не е щаслива в инситута и решава да замине за Идрис.Там тя среща хора които й помагат да израстне и да се превърне в това което е сега.Минава една година и тя решава че е готова да се завърне в родния с институт и го прави,вече осъзнала себе си и щастлива от живота си на ловец.


TAKEN
Dayana Ailani
fc: Ivana Baquero| 21 YO
ПАРАБАТАЙ:
Justin Maylor


Тя е от типа личности, които останалите жени не искат да срещнат през целия си живот и направят ли го кълнат живота си в името на всеки следващ ден; от същите онези, които мъжете продават душите си, за да срещнат и не го ли направят, мразят себе си във всяка една следваща нощ. Не я търси, няма да отговори; нея я няма, защото дори не знае името ти, не знае кой си. Нейната единствена цел е изкачването в йерархията на Института, така че ако не можеш да си полезен, тя навярно дори няма да срещне очите си със твоите. Зад суровото й изражение, всъщтност се крие една забавна особа, която винаги може да оправи настроението ти.  


FREE
CASSANDRA DAWSON
fc: JEMIMA WEST|  23 YO
ПАРАБАТАЙ:
Anastasia Samuels


Странна – така щяха да опишат съучениците й Касандра, ако някой ги попиташе какво мислят за нея. Тя обаче никога не е имала против това определение. Харесваше й да е странна, да прави различни неща, да изглежда различно, да си странен в нейния случай не означаваше нещо негативно, нито означаваше, че няма приятели или, че не я харесват. Напротив, чувството й за хумор и таланта й винаги да измисля нещо глупаво, но адски забавно за вършене, което води до куп  неприятности я прави винаги предпочитана компания.  Перфектна? Сигурно така бихте я описали вие, но добре знаем, че това определение не съществува, а най-малко отговаря за Доусън. Касандра притежава болестта Темпорална Дисплазия или с други думи не е способна да борави с времето, няма усет за това колко е една минута или час , може да се увлече в действия си до толкова ,че да прекара денонощия без почивка. Тя е потомка и на Белиал, някогашната дясна ръка на Гавраил , а днес – изгнаник в Ада , но тя не е наясно с това докато не навършва 16. След като баща й бива убит в една от мисиите му срещу Демоните , Гавраил се заклева, че няма да позволи това да се случи и с Касандра, за това потиска спомените и способностите й с помощта на магьосник. Но това не може да продължава вечно, особено след като Касандра започва да се рови и открива дневниците на баща си, в които той е описвал подробности около мисиите си. Така тя се озовава в Ийст Хевън, търсейки Кростофър (Гавраил) , а когато го открива настоява да се присъедини към Ловците и да бъде обучавана, за да следва стъпките на баща си. Касандра е особено привързана към Кристофър, навярно това идва и от специалното му отношение към нея. Тя не е наясно, че болестта й е породена от страничен ефект на действията на маг-а , потиснал спомените й , но тази мисъл винаги е разяждала Кристофър отвътре. Тя е от малкото хора, на които Архангела има пълно доверие, той е и този, който я обучава на всичко, което знае и може.  Въпреки това Кристофър се опитва да я държи на разстояние от себе си поради редица причини. Касандра е една от най-добрите сред редиците на Ловците, но това никога не е било достатъчно, вярвай, че може да бъде дори още по-добра тя прекарва много от времето си в тренировки и усъвършенстване .FREE
Anastasia Samuels
fc: Imogen Poots|  25 YO
ПАРАБАТАЙ:
Cassandra Dowson


Ръката й се плъзгаше по бялото платно с такава лекота, с която балерина изпълняваше танца си пред стотици хора. Музиката, която се разнасяше из празните коридори на института я омагьосваше, рисуваше картини  в съзнанието й, на красиви създания, магически гори и неразказани истории, които тя изобразяваше на платното, карайки ги да изглеждат като истински.
Пияното заглъхна, заместено от силен крясък. Ръката на Анастасия трепна, правейки голяма червена черта на цялото платно, размазвайки залеза , който изглеждаше сякаш опожарява красивия пейзаж наоколо. Босите й крака затупкаха по пода ритмично и само след няколко секунди Ана се озова в стаята на брат си, тялото му лежеше на земята до пияното, снежно белите му устни бяха обагрени с кръв, камата стърчеше от тялото му , а ръката му все още държеше острието й. Последва нейния крясък, коленете й удариха пода толкова силно, че самите те се обагриха в червено, ръцете й се спуснаха в опити да притиснат раната, крещеше за помощ, но вече бе късно, нямаше как да го спаси, не и когато го бе направил нарочно.
-Отведи я ! –Кристофър и Даниел бяха първите чули вика й, Архангелът се приближи до безжизненото тяло на земята, но когато също разбра, че е твърдо късно просто затвори очите му. Болестта бе прекалено силна, замъгляваше съзнанието на Самюелс, дълго време бе говорил , че няма смисъл да се бори повече, но го правеше заради сестра си и все пак понякога избирахме себе си – често бяхме егоисти и оставяхме хората, които обичаме сами..
Анастасия е прекарала живота си в Института в Лондон, но когато брат й се разболява тя и баща се местят в Ийст Хевън, търсейки помощ от Гавраил за болестта на Джаксън. Той обаче не е способен да помогне, не и в случая, наясно е, че това е нещо, в което не може да се бърка , не защото не притежава силата, а по-скоро защото знае, че то ще се върне по един или друг начин , лошото, което трябваше да се случи на даден човек щеше да го застигне в крайна сметка , защото не можеш да отлагаш неотложното.  След смъртта на Джаксън бащата на Анастасия заминава за Ню Йорк, отказвайки се от Института и ловците, бесен на целия свят и най-вече на Кристофър. Ана обаче остава тук, решена да се бори заради брат си и вярата му в нея. Тя оставя четката и хваща камшика – нейното оръжие. Студенината, която я обзема я променя напълно. В стремежа си да живее два живота често се забърква в неприятности , винаги е чувствала вина за болестта на брат си, поради тази причина се опитва да оправдае очакваният които е имал за нея, независимо, че това често застрашава живота й.FREE
Christian Ozera
fc: Matthew Daddario|  24 YO
ПАРАБАТАЙ:
ANNA-KAT CASTELLANO


Кристиан никога не е познавал родителите си, израснал е в Института под надзиранията на Кристофър и останалите Ловци. Редица пъти е задавал въпроси относно произхода си, но отговорът винаги е бил един и същ – „Те загинаха като герои, това е, което ти трябва да знаеш.“ – Не, това никога не е било достатъчно обяснение за Озера, ето защо той поема нещата в свои ръце , прекарва дни и нощи в библиотеката на Института , хваща се за дребни следи , които често водят до задънена улица , но упоритостта и инатът му в крайна сметка водят до успех. Оказва се, че родителите му всъщност не са били никакви герои. Баща му е бил ловец, наследник на Раила – един от Ангелите Наблюдатели , а майка му – обикновен човек. Бащата на Кристиан се проваля на една от мисиите си, изчезва за няколко месеца, а когато се връща е пристрастен към Уин Фен – наркотик, разпространяващ се между демонските редици , чиято зависимост е нелечима. В порив на гняв убива съпругата си, а след това се самоубива, оставяйки Крис в ръцете на Гавраил и Института. Гавраил полага усилия да го държи далеч от миналото му, защото знае колко тежко бреме би могло да бъде то. Когато разбира истината Кристиан напуска Института, изчезва и не се появява с месеци, никой не знае къде е и какво върши, а Кристофър (Гавраил) може само да се надява, че не е тръгнал по стъпките на баща си. Той самият го търси и наблюдава известно време, но решава, че е по добре да го остави да се справи сам. След няколко месеца Кристиан се връща в Института, усвоил нови бойни техники, изострил инстинктите си и по готов за битка от всякога. Така с времето става един от най-добрите ловци в Института и втори негов управител. Иска да убеди всички, които го гледат с недоверие, че е по-добър от баща си и никога няма да тръгне по стъпките му..но понякога съдбата просто върви срещу теб.. Дори перфектните ловци правят грешки . При една от мисиите си е инжектиран с Уин Фен , за да бъде упоен и държан като заложник, в последствие Кристофър го открива и го връща в Института, но тялото му е приемало дълго време от демонския наркотик и изчистването от организма му изглежда почти невъзможно. Въпреки това Кристиан има силна воля, успява да се възстанови , поддържа пристрастеността си със съвсем малки дози наркотик, за което се изисква огромен самоконтрол.FREE
Skylor Livine
fc: Katherine Mcnamara| 21 YO
ПАРАБАТАЙ:
Daniel Wellington


Скайлър никога не е познавала родителите си. Още при раждането й тя бива дадена за осиновяване, майка й отказва дори да зърне зелените очи на собственото си дете.  Скай никога не се е вписвала в домовете за деца, от които постоянно я местеха.  Останалите деца винаги са я смятали за странна по един откачен начин. От малка тя играе с Ангели и разговаря с феи и то по толкова реалистичен начин, че кара някои от възпитателите да се съмняват в собственото си здраве. Истината е, че Скай просто притежава зрението, но не е имало кой да й обясни това, нито да й каже, че обикновените хора нямата тази способност и ще я сметнат за луда веднага щом разберат какви ги върши. Често е малтретирана от останалите деца, подиграват й се заради естествено червената й коса, твърдейки, че има цвят на тоалетна. И въпреки всичкия гняв и упреци, които получава тя никога не отвръща със същото. Убедена е, че те просто не разбират и дори ги съжалява за това. Скайлър е потомка на Нифет – ангел , част от легиона на Наблюдателите, притежаващ дарбата да вижда частици от бъдещето. Скайлър също наследява част от нея, но така и не успява да я развие и изчисти. Това, което вижда не може да бъде контролирано или разчетено ясно. Винаги са просто откъси, които извадени от контекста биха могли да означават всичко. Но един от сънищата й е по-ясен и отчетлив от всички останали. Деня, в който Кристофър я открива. Точно този ден винаги й е давал надежда да остане с всичкия си, да посрещне ударите и търпеливо да изчака своя Ангел да я прибере там, където принадлежи. Когато пристига в Института й е трудно да се впише – никога не е тренирала, напълно безполезна е като кадър . Още първия ден се запознава с Даниел, който привлечен от постоянно си любопитство изявява желание да я разведе из Института и да я представи на всички в него. Скай има изградени редица защитни механизми, които я правят недосегаема във всеки един случай. Тя винаги е имала чувството, че е различна и то по начин, който я отдалечава дори от Ловците. Миналото й е пълно с редица препятствия, за които не желае да говори. Гърба й е осеян с дълги бели линии, които първоначално крие, но след като придобива определен брой руни е принудена да изложи на показ. След време разбира, че майка й е била ловец, а Скай е плод на поредния флирт. Тя не е искала дъщеря й да живее в Института, не е искала да я подлага на всичките лишения и препятствия, пред които ловците са изправени всеки ден, за това я оставя за осиновяване , а след това никога не се връща в Института. Скайлър започва да я издирва още щом разбира за това.FREE
Daniel Wellington
fc: Dominic Sherwood|  23YO
ПАРАБАТАЙ:
Skylor Livine


Даниел е пълна противоположност на повечето ловци.Той изобщо не иска да доказва каквото и да било на когото и да било. Пълен непукист относно това какво мислят останалите ловци за него, не му пука и как изглежда в очите на Гавраил, защото той не цели да се хареса на никого, а просто да върши това, което харесва – да убива демони. Начина по който острието се врязва в плътта им, превръщайки ги в черен прах му доставя огромно удоволствие.  Майка му е член на висшите редици на Ловците, но той е нейна пълна противоположност. Винаги е получавал неодобрението й , винаги е бил смъмрян , докато му дават Кристиан Озера за пример . Въпреки това той няма нищо против , знае , че Крист  е по-добър, но единственото, което изпитва относно това е гордост. Редица пъти е снабдявал Крис с Уин Фен, защото е наясно каква трудност представлява пристрастеността за него. Въпреки това малко хора виждат истинското добро у него. Една от тях е Скай . Когато тя пристига в Института Даниел е първият , който се сприятелява с нея и поема задачата да я приобщи . Скай е от малкото хора, които печелят доверието му и виждат човека, който се крие под безрасъдното държание и дозите непукизъм и сарказъм. Двамата си пасват чудесно, като парабатаи, въпреки че им отнема много време да разберат, че връзката помежду им е истинска.  TAKEN
JUSTIN MAYLOR
fc: Daniel Sharman|23YO
ПАРАБАТАЙ:
Dayana Ailani


-Задник! – Джъстин толкова често чуваше тези думи, че някой можеше да си помисли, че това е наистина името му. Устните му се извиха в половинчата усмивка, която украси допълнително и без това чаровното, но адски досадно лице. Красив ? Определено беше такъв, но това не му даваше оправдание да е задник, нито да има толкова голямо его – е добре, може би малко, след като бе и добър с острието. И все пак въпреки, че нямаше криле Джъстин Мейлър летеше в небето повече от всеки Ангел в Ийст Хевън! Това не се харесваше на много от ловците, защото той винаги имаше мнение за всичко, винаги се появяваше изневиделица със своите идеи и привличаше вниманието на всички – истински фукльо! Но приятелите му, колкото и малко да бяха те – знаеха, че се държи така само защото в противен случай щеше да поредния обикновен ловец – не, че имаше нещо лошо в това , но Джъстин нямаше да го преглътне. Ето защо бе решил да  се отличава, дори и да е с лошо. И в крайна сметка нямаше нищо нередно в това, стига да не ти се разхожда прекалено дълго по нервите. Родителите на Джъстин са Ловци на сенки, а баща му дори е глава на един от Институтите в Европа, може би и поради тази причина Джъстин усеща натиска винаги да е лидер, да бъде забелязван , за да може в крайна сметка и самият му баща да го забележи. След като бива изпратен в Ийст Хевън още дете – той спира да вижда родителите си толкова често, това е и причината да приема повечето далечни мисии, колкото и опасни да са те – а повечето си мисля,че е поредния му опит да впечатли Гавраил. Не съвсем. Под наперената походка , идеалната коса и руните се крие напълно обикновено момче, което понякога толкова се изморява да се старае , че му иде да изчезне и да не се появи с месеци. Един от малкото хора, които не желаят да го убият във всяка една секунда е Даяна Айлани, която е и негов парабатай. Двамата са неразделни, може би защото той е и един от малкото, че дори единствения, който не се е пробвал да я вкара в леглото си. Не, нищо сбъркано му няма на Джъстин – просто още в началото вижда приятел в Даяна и не иска да разваля връзката, която се заформя между тях. Двамата са опасна комбинация , често им се налага да се измъкват един друг от неприятности, но както казва Джъстин „Как ще се забавляваме иначе?“


you are my distruction
Oh, Isn't it such an irony?How you feel like rising, while you're falling down?
avatar
Wrath.

Брой мнения : 121
Points : 138
Reputation : 6
Join date : 18.06.2017

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите