welcome
profile
Вход

Забравих си паролата!

top posters
recent topics
Latest topics
» Съобщения!
Пон Дек 18, 2017 10:49 am by scream.

» Култ "Черният гарван"
Нед Дек 17, 2017 9:48 pm by Isabella Le Roux

» Да броим до 4444
Нед Дек 17, 2017 10:39 am by fallen angel.

» Hot or Not
Нед Дек 17, 2017 10:39 am by fallen angel.

» Кой подпис от двата предишни?
Нед Дек 17, 2017 10:38 am by fallen angel.

»  Кой от двата предишни аватара?
Нед Дек 17, 2017 10:37 am by fallen angel.

» Връщане на герой!!!
Пет Дек 15, 2017 8:47 pm by Isabella Le Roux

» Оцени подписа на предишният
Пет Дек 15, 2017 2:45 pm by dayana.

» Запазване на лик
Чет Дек 14, 2017 8:28 pm by scream.

who is online?
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

my soul is the ruins left of a kingdom brought to its knees. /bio/

Go down

my soul is the ruins left of a kingdom brought to its knees. /bio/

Писане by dayana. on Нед Юни 25, 2017 6:22 am

Име: Виолета Басет Валенсиано /Violetta Bassette Valenciano/ 
Години: 19 /564/
Раса: Вампир
FC: Barbie /Barbara/ Ferreira
Професия: Собственик на верига нощни барове и еротични клубове


15 век - Италия

Родена през 1453 г. във Флорентинската република, дъщеря на преуспяващ бизнесмен, свикнала на постоянно глезене и лукс, непознати за по-голямата част от света. Чести бани, блестящи бижута, ярки рокли, богати ухажори. Всички се редят на опашки, за да видят прекрасната Виолета Валенсиано, с тъмните й букли, искрящи тъмни очи и пищни форми по които мъжете се заглеждат.
До 19 годишна възраст Виолета се изучава у дома, умее да свири на пиано и да язди, обича да рисува и да танцува. Отказва да се омъжи за пари и чака голямата си любов. Но никой не успява да я грабне до една заветна нощ, когато странник идва в дома й, поканен от баща й. Виолета започва да наблюдава тъмнокоси я непознат със странен акцент и мъртвешки бледа кожа, често се появява случайно където е той, а някои нощи присяда на стълбището на имението и слуша разговорите на баща си с непознатия джентълмен. Няколко седмици двамата не си разменят нито дума докато една нощ, при сядайки на стълбището не го вижда да седи сам в променят зала, с гръб към нея, ръцете му препускащи по клавишите на пианото без наистина да ги натискат. След тази нощ всичко се променя за младото момиче. Двамата най-накрая се представят лично и поддеват разговор за търговия, за пътуванията му, за годините прекарани в екзотични държави за които Виолета само може да мечтае да види. Всяка нощ след като цялата къща притихва двамата се срещат ту в приемната зала, ту в кухнята, ту из градините с рози около имението. И сърцето на девойката бавно започва да се изпълва с бодлите на любовта му, докато не може да си представи да живее без него. 
Когато разбира баща й вдига шумен скандал, казва на другаря си да събере багажа си и на сутринта да се маха, заключвайки дъщеря си в стаята й. Виолета плаче с часове, неспособна да разбере тайната заплаха от която баща й опитва да я защити. Писъците й кънтят из имението, думите й са отрова за всички живеещи в имението и обичащи я като тяхно малко слънце.
-Предпочитам да умра отколкото да го видя как си тръгва! - малките й юмруци удрят отново и отново масивнито дърво на заключената й врата. 
Прозорецът й се отваря сякаш от силен вятър и там, насред сноповете лунна светлина, седи той. Владимир. Любовта на живота й. Тихи, бързи думи, обяснения, които карат сърцето й да трепне с ужас. Но накрая се съгласява. 
И загърбва познатия си живот.
На сутринта прислужницата й я открива на земята, бледа и безжизнена, изстинала от течението идващо от широко отворения прозорец. Викове, плач, олелия разтърсва цялото имение. 
Младата Лейди Валенсиано е мъртва, в ръката й празно шишенце с отрова, незнайно как оказала се в нейната стая. Граф Владимир Кошеленко е заминал преди изгрев без да остави следа, сякаш не е съществувал.
Три дни по-късно Виолета Басет Валенсиано е погребана.
Или?
В ковчега, който семейството й поставя в семейната крипта, е трупът на млада селянка от близкото селце, което Виолета използва за първата си вечеря. 
Това е последният път в който момичето вижда дома и семейството си.

Мемоари потопени в кръв 15-21 век
 
Първо посетиха Влахия, създавайки смут и смърт, помагайки за страшните истории, въртящи се около Влад Трети. След това Франция. Докато успеят да влязат под кожата на крал Шарл Осми той бе умрял при глупав инцидент. След това обикаляха провинциите, пируваха над малки забравени от Бога селца и танцуваха из полетата голи, облени в кръв и топлени от леда на другия. До 1570-та година обикаляха провинциите около Венеция, но постоянните турски нападения и бушуващи пожари на изток решават да се пътуват на запад. Бяха пристигнали в Лондон 10 години преди края на царуването на Чарлз Първи, бяха стояли настрана, наслаждавайки се на труповете при гражданската война. Бяха присъствали на екзекуцията му, при промяната от монархия към република. След това дори тези забавления им стават скучни и купуват кораб, който да ги отведе в Америка. Бързо откриват огромно имение, което запълват с роби, чиято кръв са свободни да пият на воля. Години наред живеят спокойно, не позволяват на никой да ги види и всичките им дела се извършват от техен адвокат, магьосник от близка провинция, който се занимава с работодатели единствено от свръхестествен вид. С годините Виолета започва да привиква към изострените сетива и постоянната жажда на вампиризма си и понякога излиза, за да се грижи за своите любимци сред робите, поддържащи имението и памуковите ниви. Всички те я смятат за странно привидение, което е изпратено, за да ги спаси. Въпреки постоянните спорове с Владимир, тя не спира да се занимава с това си действие и бавно се затопля отново към света, виждайки го като повече от битки и кръв. 
Щастието й продължава около пет десетилетия.
През 1773 година робите възстават и по ужасен късмет за тях успяват да подпалят дрехите на Владимир. 
Загубата му съсипва Виолета. След една вечна и кървава нощ, памуковите ниви са изпълнени с разкъсани тела на роби, пръснати из целите земи на имението. Виолета се оказва в една черна дупка от която не знае как ще излезе. Без предупреждение убива и магьосника, който години наред им е помагал.
Виолета решава, че ще замине обратно за Европа. 1780-та година пристига в пристанище на обезлюден кораб, сянка в сенките, сита и зловеща. Трябват й почти цяла година да успее да открие старият си дом. Разбира се, всичко е променено за трите века в които не е стъпвала там. В останките на един отдавна преминал живот тя решава, че ще се издигне като Феникс от пепелта. И никой никога няма да успее да я изгори отново.
Прекарва следващите пет десетилетия в игра на котка и мишка. Връща се назад по вече изминати стъпки, откривайки всеки все още жив представител на свръхестествения свят, който я е виждал някога в ръцете на мъртвия й любим. Смъртта на всеки един от тях е бърза и ефикасна, единствените й сувенири са малки стъкленици с пепел от изгорените им тела. С годините колекцията й расте, пътува с карета, която пренася нарастващите й богатства и едно малко сребърно ковчеже, което е спомен от годините. Защото всеки един от умирашите й познати бе станал свидетел на най-прекрасните й години. И всяко едно име, година и място, изписани с красивия й почерк върху пергамент поставен във всяка стъкленица, щеше за вечността да й напомня колко лесно можеш да изгубиш всичко ако не внимаваш. И често щяха да посещават сънищата й, изпълвайки ги с кошмарно щастие. 
Последният живот, който отне бе на най-близката й приятелка от английския двор, която бе превърнала, за да могат вечно да се откриват из света. Нейната стъкленица бе красива кристална висулка, красяща завинаги шията на Виолета.

21 век - Ийс Хейъвн 

Виолета отдавна се бе заселила тук. Извън града се намираше голямо Викторианско имение, чиято градина бе изящно поддържана, чийто басейн бе пълнен с чиста вода при всяко нейно плуване, чиито стаи и коридори бяха с висок таван, поддържан с колони. 
От 1870-та година насам се бе че стола няколко пъти, но тук й харесваше. Беше тихо. Злокобно. Място изпълнено с тъмни сили, които й доставяха удоволствие и дразнеха небцето й със сладостта си. Бизнесът й преуспяваше. Огромна верига от нощни клубове из цяла Америка - Венера. Струптийз клубове - Ерос, само за най-заможните и противни мъже из страната, изпълнени с опияняващо красиви млади жени и мъже, обучавани в изкуството на съблазняването и работещи срещу поне четирицифрени суми. 
Частен самолет с който успяваше да посети всеки един от тях поне веднъж месечно. 
И всичко това бе постигнато с кръв. Много кръв и скрити схеми, които винаги успяваше да запази в тайна. Разбира се, беше лесно да пазиш тайна, когато си призрак без минало и с неизвестно бъдеще, беше лесно, когато целият ти живот бе съставен от тайни. Защото това беше забавлението на Виолета. Постоянните малки игри в живота й, който щеше да продължи вечно.
Тъмни тайни в подземните галерии на имението й. Ужасяващи тайни, криещи се във винарната на къщата й. Тихи и безболезнени тайни, скрити из всяко кътче на леденото й съзнание. 
Виолета Валенсиано се бе превърнала в една голяма загадка през годините. И не смяташе някога да се откаже от тази фасада. 
Нито за безсмъртните същества из града, нито за децата, които бе създала през годините и които биха умрели преди да кажат и думичка свързана с нея. О, да. Виолета Валенсиано мечтаеше ли мечтаеше да остане загадка до деня в който не събере достатъчно сила и съюзници, за да превземе света. Или поне част от него. 
avatar
dayana.
Nephilim
Nephilim

Брой мнения : 315
Points : 347
Reputation : 0
Join date : 22.06.2017

Върнете се в началото Go down

Re: my soul is the ruins left of a kingdom brought to its knees. /bio/

Писане by ophelia ansel. on Нед Юни 25, 2017 10:39 am

Одобрена си! Добре дошла и се забавлявай!dream me the world—
between midnight and morning, drifting along the edges of dreams, i am learning to be gentle, and to silence the storms raging in my head. i am hoping to get lost in the forests of my memories and only hear the trees whispering to me, “you are home.”
avatar
ophelia ansel.
Magician
Magician

Брой мнения : 1706
Points : 1766
Reputation : 22
Join date : 07.04.2017
Age : 19

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите