profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 3 Гости

hell.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

In the night I hear 'em talk the coldest story ever told

Go down

In the night I hear 'em talk the coldest story ever told

Писане by Morena le Fey on Чет Май 25, 2017 9:00 pm


Morena le Fey
witch; n/a;; fc: katie mcgrath

ALSO KNOWN AS MORGANA

Чернокоса красавица, с омаен поглед. Но не само той омайваше, тя бе така сладкодумна, че с отворени обятия човек би приветствал смъртта, стига тя да го поиска. Беше толкова противоречива и фатална. Лечителка и черна магьосница. Сестра и смъртен враг. Чувствена и вечно изплъзваща се, загадъчна и непрестанна подбудителка, тя смущаваше сърцата и покваряваше душите, завихряйки ги в в една красива илюзия от празни обещания, открадвайки живота им.
***
От малка беше показала потенциала си, без самата тя да го осъзнае. Съвсем невръстна, тя изненадваше с огромна сила, неприсъща за дете. Забавляваше се. Чернокоската от малка обичаше животните, а връзката й с тях беше изумителна. Умееше да общува с тях, да ги подчинява и да влиза в съзнанията им, контролирайки действията им. Това не притесняваше учителят й, докато сладкото момиче не се превърна в красива девойка, осъзнала могъществото си. Бе я превърнал в най-добрата си ученичка, без да подозира, че тя вече знаеше и можеше много повече, отколкото я бе научил. Тайните кътчета на магията не останаха скрити за упоритостта и таланта й и девойката бе усвоила черната магия с помощта на мрачни демони.
Беше опасна.
Опасна беше всяка копнееща за власт жена, но тази осъзнала силата си беше истинска бомба със закъснител. Тихо тиктакаща в очакване на подходящия момент, в който да нанесе най-много поражения на жертвите си.
Годините се нижеха, а заедно с тях и амбициите на магьосницата. Държаха всяка нейна стъпка под око, без да подозират колко изкусна беше в действията си. Движеше се като призрак измежду каменните стени на замъка, залагаше малките си капани, които да подсказват за нейната цел и изчезваше също така тихо. Истински фантом. А този фантом имаше снежнобяла кожа, алени устни, кристалносин поглед и носеше женско име. Моргана.
Усетил веднъж жаждата й за сила и увлечението й по черната магия, Мерлин се зае със задачата да обезсили най-добрата си ученичка. Всякакви магии опита, чудни отвари от новите земи, хипнози, а Моргана ловко влизаше в играта и го оставяше да вярва в безпогрешните си действия. Защо ли? Тя копнееше за още сила, а неговата беше пословична. Макар и необятна в уменията си, вещицата изпитваше желание за още.
***
Гарвановата коса на Моргана се сливаше с черната пелерина, която покриваше цялото й тяло и се движеше при всяка една нейна стъпка. Около ръката й бе увита змия, която кротко бе положшила глава на рамото й и я наблюдаваше, сякаш молейки да бъде милвана. Гледаше я в очите, докато се отдалечаваха в тъмното. Хаосът зад гърба й говореше, писъците я настигаха в мрака. Извърна поглед, наблюдавайки горящия Камелот в далечината. Там вече нямаше нищо, което да грабва вниманието й. Разбира се, беше си взела сувенир. Трофей. Вдигна верижката пред очите си, а кристалът проблясна на фона на пожара, залюля се и сетне утихна. Стисна силно своят трофей в дланта си, усещайки силата, която душата на Мерлин излъчваше. Може би все пак не беше ноай-добрата му ученичка.
Morena/Morgana le Fey

Morena le Fey
Morena le Fey

Брой мнения : 126
Points : 142
Reputation : 2
Join date : 25.05.2017

Върнете се в началото Go down

Re: In the night I hear 'em talk the coldest story ever told

Писане by Kai Averill on Чет Май 25, 2017 9:08 pm

Добре дошла 


from the limits of the sky
on the wings of freedom.
Kai Averill
Kai Averill

Брой мнения : 3943
Points : 4327
Reputation : 127
Join date : 07.04.2017

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите