profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 3 Гости

hell.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

she loves danger so much that she became one

Go down

she loves danger so much that she became one

Писане by kaleah. on Пон Апр 24, 2017 9:06 pm
i'm not in danger...


kaleah jean grimes || 21 || hybrid || half witch / half thief of dream || phoebe tonkin

Бяха `и повтаряли няколко изречения, които въпреки че беше минало известно време от както ги беше чула за последно, те продължаваха да ехтят като едно тихичко ехо в главата и
"Ти си различна,Калея!
Макар и с тази кръв, която тече във вените ти
Макар и с това че си наполовина демон
Започни го добре, скъпа моя
Ти си различна и винаги ще бъдеш!"

Майка `и или по-точно Емелин, жената, която я беше отгледала `и ги беше повтаряла доста дълги години, докато беше малка. Може би в тях наистина имаше смисъл, защото нямаше да как да бъде като хора, които не познава и никога не е виждала преди това. Нямаше как да прилича на тях, освен по способностите си. Нали? Е, може би имаше и очите на истинската си майка, а може би не. Най-вероятно никога нямаше да разбере. Всъщност дори не знаеше дали наистина иска да разбере, но някак дълбоко в себе си беше убедена, че рано или късно това щеше да се случи. Щеше да види поне един от тях двамата. И все пак те дори и така и бяха осигурили най-незабравимото детство, за което всяко едно момиченце може да си мечтае, макар и в наистина странно семейство. Но най-забавното в случая беше че най-близките до тях бяха семейство на ловци, които въпреки че тя беше част от свръхестествения свят, който така ненавиждаха, я приемаха като изключително радушно и топло. Може би защото беше почти израстнала пред очите им и винаги успяваше да ги развесели с нещо. Дори сами `и бяха казвали, как са искали да прекъснат отношенията си със семейство Граймс, след като тя се появява при тях, но дори и като съвсем малка несъзнателно ги е убедила, че може би трябва да `и дадат един шанс, за което само могат да са `и благодарни, защото им беше показала, че винаги етикетът „различно” не означава автоматично, нещо зло и опасно. Макар и да продължиха да недолюбват всички останали, които го носеха в себе си. И въпреки това Калея не беше толкова прекрасна за колкото я имаха тези две семейства. Дори напротив. Пред тях може и да беше тяхното малко ангелче, но всъщност единственото, което сееше около себе си беше хаос. Обичаше да се възползва от способностите си, просто за забавление. Обичаше всичко, което не трябваше да прави.
Емелин от своя страна, както и Девър, мъжът, който я отгледа, искаха красивата им дъщеря да може да върви с високо вдигната глава и да не се притеснява, от това каква всъщност е. Дори искаха да я направят колкото се може по-способна. Дори и показваха как би изглеждал живота `и, ако беше наистина една от тях. Жалко че това беше невъзможно, но въпреки това старанието им беше похвално. Бяха успели да развият всичките и умения, къде сами, къде с помощта на една тяхна приятелка вещица, с която понякога работеха заедно при ловът на древните кристали. Тази червенокоса вещица, Авелейд, или както Калея винаги я наричаше просто Ава, я научи на абсолютно всичко, което `и трябваше. Дори и на неща, които нямаше нужда. Или поне в онзи момент не осъзнаваше че се нуждае от наистина много знания не само за света около нея в момента, но и за този преди.
Имаше един наистина прекрасен живот, който не би заменила за нищо на света. Въпреки че понякога имаше периоди, в които се чудеше какво ли щеше да стане, ако беше останала при един от родителите си. Дали щеше да бъде същата и да е това, което в момента? Дали нямаше да е по-добре или по-зле? Но накрая винаги стигаше до извода, че явно просто така е трябвало да стане и не бива да съжалява за събития, определящи се като неизвестни. Важното беше че беше наистина щастлива. Но и всички хубави приказки някога имаха своя край. Когато разбра че родителите и са мъртви, все едно онази малка добринка в нея съвсем се изпари. Вече нямаше и следа от доброто момиче, чиято роля играеше понякога. Сега единствено искаше да съсипва останалите и да граби от живота с пълни сили.
Девойката, която по принцип е израстнала наистина разглезена, тотално се самозабравя, когато е оставена на грижите на съседското семейство. Оше повече нарцистичните и мисли се засилват. Мисли си, че светът и принадлежи и тя е неговата кралица, която всички трябва да слушат и да и служат вярно и завинаги. Точно това я кара постоянно да създава интриги, една от които минава всякакви граници. Защото лъжите и клюките измислени от Калея стават причината за самоубийството на едно бедно момиче, което учи в същото училище. Но дори и след тази трагедия госпожицата не се променя. Продължава си в същия дух. И точно някъде там, заради непрекъсното употребяване на черни магии и влизане в сънищата на хората, започва сама да губи представа кое е реалност и кое не. Беше толкова объркана, че дори имаше купища въображаеми приятели, много често можеше да бъде засечена да си говори сама и да прави всякакви друти откачени неща. Като колкото по-странни и опасни бяха, толкова повече я привличаха. Като дори заради едно от тях прекарва няколко дни в лудницата, но сама си излиза от там, благодарение на чар и магия.

i'm the danger

kaleah.
kaleah.

Брой мнения : 555
Points : 593
Reputation : 10
Join date : 24.04.2017

Върнете се в началото Go down

Re: she loves danger so much that she became one

Писане by fallen. on Пон Апр 24, 2017 9:18 pm

Добре дошла. Прекрасен герой. 


Coming for the king
That's a far cry
I have seen enough, I've seen too much, Come here Necrophilia, I'm cold to the touch, cold to the touch  ♦️ ♦️


fallen.
fallen.

Брой мнения : 1623
Points : 1761
Reputation : 41
Join date : 07.04.2017

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите