profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 3 Гости

hell.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

Правила на форума!

Go down

Правила на форума!

Писане by Isabella Le Roux on Пет Дек 28, 2018 7:16 pmthe rulesSIDE NOTE:
ЕКИПЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ПРОМЕНЯ И ДОБАВЯ ПРАВИЛА.
ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!

і.административни правила

O1.КОПИРАНЕТО НА КАКЪВТО И ДА Е БИЛО МАТЕРИАЛ ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ФОРУМА Е СТРОГО ЗАБРАНЕНО!

O2.ПРОЯВЯВАЙТЕ НУЖНОТО УВАЖЕНИЕ КЪМ ЕКИПА НА ФОРУМА.ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПРЕДРАЗПОЛОЖИМ ВСЕКИ ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ ТУК, НО ОЧАКВАМЕ РАЗБИРАНЕ И ОТ ВАША СТРАНА.

O3.МОЛЯ ВИ, НЕ ПИШЕТЕ ПО ТЕМИТЕ БЕЗ ДА СТЕ ОДОБРЕНИ. АКО НЕ РАЗБИРАТЕ НЕЩО – ПИШЕТЕ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ, ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ С УДОВОЛСТВИЕ.

O4.В РПГ ЧАСТИТЕ СЕ ПИШЕ ЕДИНСТВЕНО НА КИРИЛИЦА. ЛАТИНИЦА СЕ ДОПУСКА ЕДИНСТВЕНО В СПАМА, БЕЗ ДА ПРЕКАЛЯВАТЕ.

O5.НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ И ИЗРАЗИ. НЕ ОБИЖДАЙТЕ НИКОГО ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН. ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА ШЕГОВИТЕ ВМЕТВАНИЯ, СТИГА ДА СИ ЛИЧИ, ЧЕ СА ТАКИВА. АКО ВЪЗНИКНЕ НЯКАКЪВ СПОР ИЛИ ЗАБЕЛЕЖИТЕ НЯКАКВА НЕРЕДНОСТ ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НЯКОЙ ОТ ЕКИПА.

O6.РЕКЛАМАТА ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА Е ЗАБРАНЕНА. 

O7.АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО НАШИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ДА РЕКЛАМИРАТ ФОРУМА НИ В ДРУГИ ФОРУМИ ПО НЕПРАВОМЕРЕН НАЧИН. ВСЕ ПАК АКО ИСКАМЕ ТЕ ДА УВАЖАВАТ НАШИЯ ТРУД И НИЕ ТРЯБВА ДА УВАЖАВАМЕ ТЕХНИЯ. 

O8.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е ДА НЕ ПУБЛИКУВАТЕ СНИМКИ С ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ РАЗМЕР, КОЙТО РАЗТЕГЛЯТ СТРАНИЦАТА И Я НАТОВАРВАТ ИЗЛИШНО. ЛИНКОВЕТЕ ВЪРШАТ ИДЕАЛНА РАБОТА ЗА ТАЗИ ЦЕЛ. 

O9.ПОДПИСИТЕ ВИ ТРЯБВА ДА СА С РАЗМЕРИ, КОИТО НЕ ЗАТРУДНЯВАТ ВИЖДАНЕТО НА СТРАНИЦАТА И НЕ Я РАЗТЕГЛЯТ.

іі.правила за рп


!O1.СЛЕДЕТЕ ИСТОРИЯТА ВНИМАТЕЛНО, ЗА ДА ИЗБЯГВАТЕ НЕТОЧНОСТИ.

O2.GIF ROLEPLAY-Я Е РАЗРЕШЕН, В РАМКИТЕ НА НОРМАЛНОТО, РАЗБИРА СЕ.

O3.ИЗБЕРЕТЕ СИ ОТ КОЕ ЛИЦЕ ЩЕ ПИШЕТЕ - ПЪРВО (АЗ) ИЛИ ТРЕТО (ТОЙ, ТЯ) И СЕ ПРИДЪРЖАЙТЕ КЪМ НЕГО ПОНЕ В ТЕКУЩАТА ВИ ИГРА. НЯКАК СИ НЕ Е ПРИЯТНО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯШ ОТ ЕДНА ГЛЕДА ТОЧКА, НА ДРУГА - АКО НЕ ДРУГО, ТО ПОНЕ Е СТРАШНО ОБЪРКВАЩО ЗА ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ ГО ЧЕТЕ.

O4.ПРАВЕТЕ ПОСТОВЕТЕ СИ ПО-ДЪЛГИ.ЕДИНСТВЕНОТО УСЛОВИЕ Е КАЧЕСТВОТО, НЕ ТОЛКОВА ДЪЛЖИНАТА. ВСЕ ПАК ОПИТВАЙТЕ ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ СЪЩЕСТВЕНИ РАЗЛИКИ, ЗАЩОТО Е НАИСТИНА НЕПРИЯТНО, КОГАТО НАПИШЕШ 20 РЕДА, А ТИ ОТГОВОРЯТ С 5 И НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ХВАНЕ ЧОВЕК, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ. ПРИЕМАЙТЕ РОУЛПЛЕЯ КАТО ЕДИН ВИД СЪВМЕСТНО ПИСАНЕ НА ИСТОРИЯ, А НЕ КАТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ИЛИ НАДПРЕВАРА КОЙ ЩЕ ПИШЕ ПО-ЧЕСТО.

O5.ПРИ ВОДЕНЕТО НА GIF ROLEPLAY НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, НО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ИЗПОЛЗВАНИТЕ АНИМИРАНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ ДА СА НА ВАШИЯ ГЕРОЙ.
ііі.правила за създаване на геройO1.ПРИ НЕАКТИВНОСТ (НЕОБЯВЕНА В ТЕМАТА ЗА ОТСЪСТВИЯ)  В СРОК ОТ 7 ДНИ – ЛИКЪТ ВИ СЕ ОСВОБОЖДАВА.(СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ВЗЕТ ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ГЕРОЙ).СЪЩО ТАКА ЛИКЪТ ВИ СЕ ПАЗИ ДО 7 ДНИ СЛЕД ЗАПАЗВАНЕТО.АКО НЯКОЙ ИМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ И ЩЕ МУ ДАДЕМ ОЩЕ 7 ДНИ, НО НЯМА ДА ПАЗИМ ЛИК, КОЙТО Е ЖЕЛАН ОТ ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ 1 МЕСЕЦ.
-АКО ИСКАТЕ ЛИК, КОЙТО ВЕЧЕ Е ЗАЕТ, ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ПОТРЕБИТЕЛЯТ Е АКТИВЕН. /ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА ПИСАНЕ НА ПОСТОВЕ, АКО ЧОВЕКЪТ Е ВЛИЗАЛ НАПРИМЕР ВЧЕРА, НО НЕ Е ПИСАЛ ОТ 7 ДНИ(РП ИЛИ ГИФ РП), А Е ПИСАЛ В СПАМА НЯМАМЕ ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА ДА ОСВОБОДИМ ЛИКА МУ!/

!O2.НИКОГО НЕ ИСКАМЕ ДА ОГРАНИЧАВАМЕ, НО ВОДЕНЕТО НА ПОВЕЧЕ ГЕРОИ Е ТРУДОЕМКО, АКО НЕ В НАЧАЛОТО -СЛЕД ВРЕМЕ СЕ ОТРАЗЯВА И СЕ ОСТАВЯТ БЕЗБРОЙ МНОГО ГЕРОИ, КОЕТО НЕ Е ПРИЯТНО НИТО ЗА НАС, НИТО ЗА ДРУГАРЧЕТАТА). ЕДИНСТВЕНОТО УСЛОВИЕ Е ДА ПРАВИТЕ ГЕРОИ, С КОИТО СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ СТЕ РЕДОВНИ И ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ.

O3.ЗА СМЯНА НА ЛИК ТРЯБВА ДА ИМАТЕ 30 МНЕНИЯ И ДА БЪДЕТЕ РЕДОВЕН ПОТРЕБИТЕЛ.НЯМАТЕ ПРАВО ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО ДА СМЕНЯТЕ ЛИКА СИ.

O4.НЕ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЗАЕТИ ВЕЧЕ ЛИКОВЕ ОСВЕН ПРИ ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ (БЛИЗНАЦИ). НО ДОРИ И ТОГАВА ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ СЪГЛАСИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ, КОЙТО ПРЪВ Е ЗАЕЛ ТОЗИ ЛИК, КАКТО И ДА ПРЕДУПРЕДИТЕ НЯКОЙ ОТ ЕКИПА. И НЕКА ТУК ВМЕТНЕМ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ЧРЕЗ АДМИН ИЛИ МОДЕРАТОР ДА СЕ УГОВАРЯТЕ ЗА ДАДЕН ЗАЕТ ЛИК, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ НА ЧОВЕКА, ЧИИТО ЛИК ИСКАТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ! 

O5.ЛИКЪТ НА ГЕРОЯ ВИ ТРЯБВА ДА Е НА РЕАЛЕН ЧОВЕК - НЕ РИСУВАН, НЕ АНИМИРАН, РЕАЛЕН.iv. правила за модераторите


O1. ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОГАТ ДА МОДЕРИРАТ МНЕНИЯТА И ТЕМИТЕ, ПУБЛИКУВАНИ ВЪВ ФОРУМА. ПРИ НУЖДА ИЗТРИВАТ ТЕМИ И МНЕНИЯ, КОИТО СА В РАЗРЕЗ С ПРАВИЛАТА. АКО Е НУЖНО – РЕДАКТИРАТ, ПРЕМЕСТВАТ, ОБЕДИНЯВАТ ТЕМИ И МНЕНИЯ. КОЕ Е ПОДХОДЯЩО ДА СЕ МОДЕРИРА И ПО КАКЪВ НАЧИН Е ПО ТЯХНА ПРЕЦЕНКА, А НЕ ПО ПРЕЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

O2.МОГАТ ДА РЕШАВАТ ПО СВОЯ ПРЕЦЕНКА ДАЛИ ДА ОДОБРЯТ ПРЕДЛОЖЕНА ОТ ПОТРЕБИТЕЛ НОВА ТЕМА ИЛИ ИДЕЯ, СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ГЕРОИТЕ. ПО ТЯХНА ПРЕЦЕНКА МОГАТ ДА НЕ ОДОБРЯТ ДАДЕН ГЕРОЙ, СТИГА ДА ИМАТ ЯСНИ ДОВОДИ -НЕСЪОБРАЗЕНА ИСТОРИЯ НА ФОРУМА, КРАТКА ИСТОРИЯ НА ГЕРОЯ. НАПРАВИЛИ СМЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА УЛЕСНИМ СЪЗДАВАНЕТО НА ГЕРОЙ, ЧИЯТО ИСТОРИЯ ДА НЕ БЪДЕ 5 РЕДА.

!ОТНОСНО ПРЕДПРИЕТИ МОДЕРАТОРСКИ ДЕЙСТВИЯ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ИМАТ ПРАВО:

O1. ДА ИЗРАЗЯТ НЕСЪГЛАСИЕ С МОДЕРАТОРСКОТО РЕШЕНИЕ С ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ДО НЕГО, КАТО МОТИВИРАТ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ ИЛИ ПРЕДЛОЖАТ ДРУГ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА ПО ДОБРОНАМЕРЕН НАЧИН. ПРАВОТО НА ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ ИМА МОДЕРАТОРЪТ. ПУБЛИЧНОТО КОМЕНТИРАНЕ, КАКТО И СПОРЕНЕТО С, И/ИЛИ ОБИЖДАНЕТО НА МОДЕРАТОР ИЛИ АДМИНИСТРАТОР В ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ ИЛИ ВЪВ ФОРУМИТЕ ПО ПОВОД ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ИЛИ МОДЕРАТОРСКО ДЕЙСТВИЕ Е НЕДОПУСТИМО И СЕ НАКАЗВА С БАН.

O2. ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ СА НЕСЪОБРАЗНО ИЛИ НЕКОРЕКТНО ПРЕДУПРЕДЕНИ, МОГАТ ДА СЕ ОБЪРНАТ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ КЪМ АДМИНИСТРАТОР.she is the worst kind of killer.
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

Isabella Le Roux
Isabella Le Roux

Брой мнения : 1994
Points : 2391
Reputation : 20
Join date : 07.04.2017

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите