profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 3 Гости

hell.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 65, на Съб Окт 07, 2017 1:50 pm

Култ "Черният гарван"

Go down

Култ "Черният гарван"

Писане by Scarlett de Lacroix on Чет Дек 27, 2018 7:04 pm

TAKEN
Melissa Devaroux

The sleeping Queen

NA yo+ fc: Irina Shayk

Що е Ангел? Дявол? Ад? Рай?
Понятия,познати на днешният свят като господстващи същества на места, които са най-трудно достижими. Най-трудно се стига до Рая, но най-лесно се пада от там. Ад - дълбините, в които никои не желае да постъпи. Влезеш ли веднъж, няма излизане.
Беше красива вечер.
Толкова красива.
Намирах се в Ийст Хейвън. Отне ми много време, за да стоя на това място. Пролетният полъх се заигра с косата ми. Прекарах един кичур на страни и се усмихнах. Притворих очи и поех дълбоко въздух. Разлятата усмивка по устните ми се докосна до кристалната чаша за шампанско, която държах в ръката си. Отново затворих очи. Отворих ги и се насладих на малкото спретнато градче пред мен.
Беше красива вечер.
Светлините огряваха Ийст Хейвън. Минаващите хора около мен хора бяха толкова щастливи. Влюбени, спокойни, пълноценно съществуващи. Маски, които падаха, когато останаха насаме с мислите си. Вече бяха толкова обиграни, че дори тогава маските им трудно падаха. Тази мисъл ме накара да се усмихна отново. Днес беше хубав ден.  Днес беше ден за празнуване. Заслужаваха си всички усилия по създаването на това кътче от света.
Беше красива вечер за приказки.
Винаги съм обичала приказки. Но, имам една любима. За едно любящо семейство. Семейство, олицетворяващо Рая. Достигнали максимума на щастието.Сплотени, отдадени един на друг - истинско семейство. В тази приказка главните герой са две момченца. Ангелски красиви, умни, внасящи респект от ранна детска възраст. Синове мечта! Без капчица мрак в душите си. Уважаващи родителите си, каращи ги със всеки изминал ден да се чувстват все по-горди и горди. До момента, в който светът не се обърна наопаки. Докато най-голямата гордост на една майка не наруши една от най-строгите Божи заповеди. Във всяка приказка кулминацията достига като мрачен пролетен дъжд. Така и тук. Една майка - прободена от синът си, изпратена в дълбините на най-зловещата дупка, съществуваща някога. Една разпадната фамилия.
Аверил. Фамилията, която се бе запечатала в съзнанието ми. Фамилия, която ме държеше жива. Въпреки че не им се искаше. Всяко семейство минава през своите катарзиси. Какво е семейството? Как бихте го описали вие? Сигурна съм, че моите разбирания и вашите са напълно различни.
Беше красива вечер за възраждането на една Кралица.
Не, не се бъркате . Точно така - Кралица. Кралицата на Рая, която попадна в царството на големия си син - самият Ад. Кралица, на която и бе отнето кралството от малкия и син - Рая. Една Кралица се върна, за да търси каквото и принадлежи след толкова много години. Гарванова Кралица. Наблюдаваща и попиваща всеки един етап от живота на семейството и. Готова на всичко, за да получи нейното. Готова, да предаде кръвта си и децата си, за да бъде отново коронясана.
- Ще желаете ли още нещо? - попита сервитьорът.
В този момент мислите ми бяха прекъснати от опитващия се да бъде любезен служител. Погледнах го в празния и уморен поглед и посочих бутилката шампанско, която беше на привършване. След малко той донесе нова.
- Има ли повод за празник? - опита се да завърже небрежен разговор.
Ама, че бяха бъбриви тези хора. Скуката в тях явно надделяваше.
- Събирането на семейството ми. - отговорих лаконично.
Той ме погледна странно, сякаш ме помисли за пациент с клинично заболяване или поредната алкохоличка, която беше сама, защото няма никой друг в живота си.
Всъщност, семействата бяха две. Нямах търпение да се срещна със синовете си, както и с новото ми семейство - кръгът Черният Гарван.
Никога нямаше да разберат кой стои пред тях.
Беше красива вечер за смяна на персонажа.
Мелиса Ъндърууд. Новата ми самоличност . Характерното за нея бе, че беше малък бунтар. С буен характер, който и помага много в усъвършенстването на рядката и дарба - а именно крадец на сънища.Наистина си беше бунтар.От както бях в това тяло, бих казала, че дори мен успя да затрудни. За разлика от нея, по-голямата и сестра -Касандра беше по-трудната за убеждаване, че Мел си е същата.
Беше красива вечер за започването на играта... TAKEN
Ivar WAYNE

Illusion

28 yo+Fc: Chris Wood

Илюзия? Замисляли ли сте се някога, че всичко около вас реално не съществува, че може би живеете в заблуда и виждате това, което вашето съзнание или нечие друго желае? Тази мисъл преследваше Айвар непрестанно. Самият той владееше Илюзията и знаеше колко реална може да бъде тя, знаеше и, че никога не е можел да я контролира напълно, въпреки уменията, които притежаваше. Страхуваше се от самия себе си, но не показваше това на никого, защото трябваше да е лидер! Още от малък разбра, че игрите с мозъка завършваха зле. Никога нямаше да забрави това, което бе причинил на сестра си, осакатявайки я за цял живот. Ето защо избяга още на 15 и повече никога не се върна на мястото, което трябваше да нарича свой дом. Опитваше се да изкупи вината си пращайки пари на семейството си, но сам знаеше, че прави това само, за да успокои съвестта си – което го правеше още по-голям егоист. Бе основал култа, защото вярваше, че Кралят ще му даде контрол, не само над всички останали, но и над самият себе си. Отчаяно се нуждаеше от контрол, защото не знаеше кога ще спре да различава илюзията от реалността и ще се изгуби в собственото си съществуване.TAKEN
Blair  LODGE

MIND CONTROL

25 yo+ fc: Leighton Meester

Сигурно е страхотно да контролираш нечии чужди действия, мисли и възприятия? Да можеш да го подчиниш на волята си по начин, по който никой друг не би могъл? От една страна да, но от много други – съвсем не! Гласовете, които постоянно бучат в главата ти са повече от убийствени, понякога са толкова силни, че трудно чуваш своите собствени мисли, сякаш се губиш из между чуждите животи и не можеш да изплуваш и да различиш себе си. Блейк притежава дарбата да контролира умовете на околните, но самата тя би казала, че е по-скоро проклятие. Понякога не е толкова приятно да чуваш мислите на хората около теб, да усещаш емоциите им, които кипят като казан с разтопен асфалт и заплашват да те залеят всеки момент. Изпитваш всичко, което и те, страхът им, гневът им, не можеш да различиш емоциите си от техните и просто ти се иска да крещиш, докато не заглушиш всичко наоколо. От малка Блеър бяга, наема апартамент в крайни квартали, работи от вкъщи, отчаяно опитвайки се да бъде далеч, но няма как да избягаш от света, невъзможно е. Поне така успява да развие уменията си с технологиите, което я прави изключително полезна за редица операции на организации, които целят да съсипят други корпоративни гиганти. Поредния й опит да избяга я води в Ийст Хевън, където среща Себастиан и решава да се присъедини към култа. Колкото повече нарастват силите й, толкова по-малко контрол има над тях, а това я прави изключително опасна. Иска да се отърве от тях, да спре всичкия шум, гласове и емоции, иска тишина, но не и остава друго освен да крещи.TAKEN
Shay Davydov

Dark magic manipulation

24 yo+Fc: Nina Dobrev

Някой хора не се раждат със специални способности и това е напълно нормално, приемат себе си и се вписват в днешния свят безпроблемно, други – като Шей – не могат да се примирят с тази мисъл, вярват, че можеш да постигнеш всичко , стига да го искаш достатъчно силно . Понякога тези хора успяват, борят се само както те си знаят, но достигат целите си, друг път – в стремежа си сила се самозабравят , нанасяйки на себе си и околните безвъзвратни щети. Шей винаги е искала да има сила, да притежава глас и да бъде чута. Аутсайдер в училище, в семейството си, в кариерата си – навсякъде – никой не я е взимал на сериозно, вярвайки, че е поредната разглезена богата лигла без мозък. Тя обаче никога не е била такава, но в сянката на брат си – няма как да изглеждаш по различен начин в очите на околните. Стремежа й я тласка към познания за окултното, прекарва нощи в търсене на магий, на нещо свръхестествено. Някои хора се натъкват на свръхестественото без да искат, а тя прекарва дни в търсене докато се докопа до истинско доказателство. Но разбираш по колко грешен път си вървял едва когато е късно да се върнеш. Шей призовава могъщ демон,  който успява да убие брат й и цялото й семейство, но оставя нея жива, насаждайки в душата й мрак, способността да владее черна магия и да не може да й устои. Докосването й е смъртоносно-ето защо често носи ръкавици или защитен пръстен, с който се сдобива при сделка с Дявола. Присъединява се към Култа, защото вярва, че там ще бъде оценена, използвана правилно и поощрена . Вярва, че те са единствените, които могат да й помогнат и е готова да направи всичко , за да събуди Спящия Крал.TAKEN
Kirian Westwall

Dream Manipulation

25 yo+ fc: Max Irons

Всеки от нас мечтае, сънува, пренася се някъде, където животът му е точно такъв, какъвто винаги му се е искал да бъде. Имаш толкова желаното Ферари ? Или се къпеш в басейн от пари? Може би обикаляш света или откриваш любовта? В сънищата всичко е възможно! Но не забравяйте, кошмарите също са сънища. А Кириан обожава да се възползва от тях. Някои хора дори навярно не подозират какви възможности за манипулация отварят именно сънищата, и по-добре, защото Уестуал ще се възползва от тях сам. Сигурно сте чували случаи в които хора се самоубиват в съня си? Скачат от сгради, застават пред коли, използват кухненския нож не по предназначение? Замисляли ли сте се кой се крие зад това обаче? Не, защото звучи абсурдно. А точно това дава толкова голяма власт на Кириан. Никой не би разследвал подобен случай, пък и как ще го направи, как ще докаже, че някой е бил в съня на жертвата и го е убедил да се самоубие? Никак – ето това е рецептата за перфектното престъпление. Поради тази причина и Кириан се подвизава като наемен убиец – нещо, за което дори не бива да полага усилия, пък и честно – носи му голяма удоволствие. Той знае е какво е да си едновременно най-добър и най-лошо , първото в работата си, а второто-дълбоко в себе си. Присъединява се към култа, защото иска власт в реалния свят, извън сънищата, извън мечтите там, където безмилостните хора владеят света.FREE
TRISTAN WILLER

PAIN MANIPULATION

24 yo+Fc: Stephen James

Болката се разпростираше по тялото на жертвата му, караше лицето й да се криви в невъобразими физиономии, а това му доставяше истинско удоволствие. Писъците й бяха като класическа музика за ушите за някой ценител, изпълваха цялото му същество с наслада. Ръката му се впиваше все повече в нейната, заплашвайки да я смачка между пръстите си. Молбите й отдавна не достигаха вече до ушите му, бяха безсмислени, защото нямаше да променят нищо. Помнеше деня, в който самият той крещеше, толкова силно, че гласните му струни заплашваха да се скъсат като тези на пренавито виолончело. Огънят се разпростираше по него и го поглъщаше и колкото и да се въртеше на земята пламъците не се потушаваха. Крещеше за помощ, но нямаше кой да го чуе. Последното, което помнеше бе оранжево червения цвят на пламъците или може би усмивката на смъртта?! Когато се събуди в болничното отделение тя отново бе там – болката. Каквото и да му даваха, каквото и да правеше тя не си отиваше, не спираше дори за секунда. Детството му премина в операции, толкова често изпитваше непрестанна болка, че тя скоро се превърна неразделна част от него самия, докато не осъзна, че не само й се наслаждаваше, но и можеше да я причинява на други – без дори да ги докосва. Тогава осъзна силата, която притежаваше. Първата му жертва бе момиче от неговото училище, беше го изиграла, тръгна си, наричайки го изрод заради белезите, които се разпростираха по гърдите му, усмивката му така и не слезе от лицето му докато я гледаше да се гърчи на пода, от болката изпадна в шок и умря за броени секунди, без никой да разбере какво наистина се бе случило. Следващ бе баща му, долната пияница, която се прибираше само за да вземе парите на жена си и да остави не друго, а отпечатъците от юмруците си по нея – сега и той разбра какво значи истинска болка. Тристан не смяташе да спира, той те първа започваше, а Култа само щеше да му даде безкрайно поле за изява!TAKEN
Arien Torres

Healing Ability

27 yo+ fc: Ben Barnes

Когато е едва на 10 Ариен се разболява от рядка болест, поразяваща гените. Шансовете му за оцеляване са толкова минимални, че докторите дори не се опитват да го спасят. Има ли начин да кажеш на едно десет годишно хлапе, че умира? Знае ли изобщо какво значи тази дума? Какво се случва когато умреш? Едва ли някой тогава е можел да отговори на въпроса му и да е сигурен, че това не са поредните измислици. Просто изчезваш? Затрупват те на два метра под земята, тялото си започва да се разлага, първо е плътта, която бавно се отделя от костите ти, органите се разрушават, след тях са костите – превръщат се в пепел, последна се разгражда косата и накрая остава едно голямо нищо – прах и спомени.
Ариен лежеше в болничното легло, бе прекарал тук последните си два рождени дни, нямаше приятели – те отдавна бяха спрели да го посещават, единствено родителите му не се отказваха от него и той оценяваше това. Всяко друго 12 годишно дете би се страхувало от смъртта, от нейната неизвестност, но не и Ариен – той бе готов да я посрещне, когато тя решеше да го навести. Използваше всеки ден от живота си така както едно 12 годишни дете би могло да го стори най-добре . Знаеше, че лекарите отдавна са се отказали от него – като всички останали. Днес се чувстваше още по-зле, усещаше как тялото му бавно се отказва също от него, предаваше се, сякаш разбираше, че органите му правят последно усилие, последен напън да го задържат на Земята, но той не бе достатъчен. Клепачите му натежаваха, унасяше се, тъмнината го поглъщаше, но знаеше, че там ще го чака някой.
На следващия ден Ариен се събуди по енергичен от всякога, сякаш кръвта във вените му кипеше, разпростираше се из тялото му, даваше му живот. Редицата изследвания които му проведоха доказваха, че е напълно здрав, нямаше и следа от болестта му, всичките му клетки работеха на пълни обороти. Този ден и последвалите му доказаха, че има способността да се самолекува, сякаш беше безсмъртен, чувстваше се властен , но властта замъглява погледа. Ариен е наемен убиец, не е единственият тук, но определено върши всичко без страх и угризения. Не знае как може да убит, но е сигурен, че все пак не е безсмъртен. Това обаче не му пречи да се прави на такъв. Става част от Култа първоначално от любопитство, след като Шей му разкрива информация около него (двамата се запознават при пристигането си в Ийст Хевън) , в последствие разбира , че Култът би бил от голяма полза за осъществяването на бъдещите му планове.
Some shit's 'bout to go down

The world can end now.Baby, we'll be livin' in The Walkin' Dead.
Scarlett de Lacroix
Scarlett de Lacroix

Брой мнения : 1185
Points : 1270
Reputation : 23
Join date : 10.04.2017

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите